24 de maig, 2010

Stellaria Holostea

Aquest matí el Montseny feia goig, tot verd i molta aigua; el pantà de Sta. Fe estaba plé. Vam trobar per tot arreu aquesta flor blanca, la qual trobo molt maca per la seva senzillesa.

Us indico els valors de la foto:

Fuji S5pro + 105vr macro
f5,6 1/90 iso100
reflector per tapar la llum directa del sol


4 comentaris:

agus ha dit...

Te a quedado genial, me a sorprendido que le des tamto aire por abajo, algo que no te veia ultimamente, ya nos veremos el proximo domingo.

Juanjo ha dit...

De esta flor hice 15 tomas con varios diafragmas, y todas tapando el sol directo con el reflector, esta es la que me gustó más, y que apareciera casi la totalidad del tallo me pareció lo más apropiado, hay que ir renovandose, jeje. Cada vez estoy más convencido que cuando hay exceso de luz el resultado puede ser más espectacular, aunque a veces la luz es caprichosa y cuesta domarla. Un saludo.

Francesc ha dit...

Te quedat molt ve me agrada, em el teu comentari i après una cosa, sen de tira varies per aconseguí una bona gracies.

Juanjo ha dit...

Francesc, doncs si, s'han de fer varies fotos amb diferents diafragmes, i tot i així moltes vegades no surt res aprofitable; disparar en modo A , on controles el diafragma i la velocitat la posa la màquina, es la millor opció. Normalment quan es segueix un criteri a l'hora de disparar la probabilitat d'obtenir el que busques es mes alta, i si dispares al tun tun baixa la probabilitat, tot i que hi han molts mes factors a tenir en compte i que a vegades no podem controlar.