08 de novembre, 2015

Bolets del Montseny

Aquest personatge, tot i ser una mica gran, m'ha fet treballar de valent.

Salutacions.

3 comentaris:

Juanjo ha dit...

Hola Toni. M'agrada la textura de bolet i del peu, sense ombres i molt nítid tot el cos. El fons perfecte, però el bolet el veig massa centrat, i la part superior amb massa llum. Has fet servir un difusor per la part de dalt?La fulla del primer plà a mà esquerre, pel meu gust, menys saturada distrauria menys. Amb bolets grans, a vegades la tècnica de la panoràmica ens pot ajudar a agafar més encuadrament. Potser el que hi havia a l'esquerra o dreta no ajudava al encuadrament, i per aixó vas triar per aquesta composició.

Unknown ha dit...

Hola Toni! Molt bé !! Jo vaig intentar fer una a un bolet d'aquests grans i no ho vaig aconseguir, el fet de ser tan gran em posava moltes dificultats per això valoro la teva feina amb aquesta foto. Molt bé la nitidesa aconseguida per al bolet i el desenfoc del fons. Coincideixo amb el Juanjo amb la fulla de l'esquerra, la llum a la part de dalt i el bolet centrat. Tampoco m'acaba d'agradar el peu del bolet tallat però ja et dic...jo no vaig ser capaç d'aconseguir res que se li assembles a aquesta teva :)

Antoni ha dit...

Teniu raó, tinc alguna més ja miraré si es salva alguna. El lloc era molt complicat, amb punxes per tot arreu, molt de sol i poques possibilitats de movilitat, tot un repte.

Salutacions.