28 d’agost, 2018

NORMES DEL BLOG

Bona tarda! pels nouvinguts al blog, adjunto les normes a tenir en compte per un bon funcionament.

Atenció al punt 5, sobretot.

Gràcies per la vostra colaboració.


Amb aquestes normes bàsiques, es pretén aconseguir un bloc més dinàmic sobre el nostre treball fotogràfic. S’anima a tots els associats a visitar el bloc, publicar imatges i debatre sobre fotografia, fent del blog una eina de comunicació i difusió de l'Associació.


1.       L'ús d'aquest bloc és exclusivament fotogràfic, ja sigui relacionat amb activitats pròpies de l'Associació (imatges, tècnica, notícies, ... ..), així com les pròpies dels associats, sempre que el seu contingut sigui fotogràfic.

2.      No s'admeten imatges personals (familiars, batejos, aniversaris, ... ... ..), ni qualsevol altra que no estigui directament relacionada amb l'Associació Fotogràfica.

3.      No s'admetran imatges ofensives, o que atemptin contra la dignitat de les persones (pornografia, nus, violència , ....).

4.      No es publicaran imatges de les que no en siguem els autors, o tinguem els drets sobre elles.

5.      Es podrà publicar una imatge per persona i dia. D'aquesta manera es pretén dinamitzar el bloc i que participi el major nombre de persones. En aquest sentit, si es volen publicar diverses imatges al mateix temps, hi ha diverses possibilitats (per exemple fer un muntatge en una sola imatge, díptics, tríptics,...).

6.      S'intentarà, en la mesura del possible que les imatges siguin de treballs actuals (temes que treballem a l'associació, projectes personals, experimentals,... ).

7.      A causa del volum en augment de l'arxiu fotogràfic del blog, s'hauran d'etiquetar totes les fotografies. Pel correcte etiquetatge de les imatges s'han creat les següents etiquetes:

           -   ETIQUETES ESTÀNDARD: Macro, paisatge, retrat, blanc i negre, bodegó, urbana, abstracta, arquitectura, nocturna, estudi, comercial, natura, fauna, flora, vehicles, màquines, esport, social, experimental.

        - ETIQUETES ESPECÍFIQUES (Tema, sortides, treballs, ... ..): Lletres, somriures, moviment, tèrmica, contrallum, sopar, reunió, parelles de coses...

        - ETIQUETES DE LOCALITZACIÓ (ciutats on s'han realitzat les fotos, si és rellevant, ....): Granollers, Barcelona, Reus, Badalona, Mar, Muntanya, .

        Si es necessita alguna etiqueta nova es demanarà mitjançant un correu electrònic dirigit a l'associació, i posteriorment es valorarà la incorporació o no.

        L'etiqueta AFJO no la utilitzeu, ja que aquesta la deixarem reservada pels comunicats i informació de l’Associació.

8.      No es permetran comentaris grollers, i que humiliïn o degradin la integritat de qualsevol membre de l'Associació.

9.      Es convenient que entre tots en fem un bon ús del mateix, procurant en tot moment seguir les normes bàsiques que s'han enumerat anteriorment .

1 comentari:

Rafael Aguilera ha dit...

Hola, soy Rafael, el nuevo...pido disculpas a todos por no haber recordado las normas de publicación en el BLOG.
No volverá a suceder.
Atentamente:
Rafael Aguilera