27 de juliol, 2009

Sta. Quitèria (1)

Avuí he fet una escapada a aquest racó que tant m'agrada. L'any passat vam anar cap al setembre a fotografiar postes de sol (tot un èxit d'assistència). Aquest any es podría repetir. Avuí la posta de sol no era gaire atractiva, però cada dia té el seu encant, i amb la diferència d'altres vegades, avuí he anat també amb el teleobjectiu, la qual cosa m'ha satisfet.

Només que trobat a faltar una palmera inmensa que hi habia al mirador i amb la qual es podíen fer composicions molt xules; l'han tallada, espero que hagui sigut justificat.

Cap imatge està retallada, l'encuadrament es tal cual. Cada vegada m'agrada més el teleobjectiu.




4 comentaris:

Tomàs ha dit...

M`agraden Juanjo,postes diferents,però interessants,sobre tot m`agrada la primera.

Núria O ha dit...

Juanjo, són molt maques, els petits detalls y els colors fan que la foto sigui autentica! :)
Et felicito.
Una abraçada!!

Marta ha dit...

Són unes postes de sol molt diferents a les habituals, tenen unes tonalitats molt particulars que no se sap bé si són postes de sol o trucatges. Com és que queden d´aquesta manera ?

Juanjo ha dit...

Marta, els colors son originals, no pas trucats, no em veig capaç de superar la bellesa amb que la pròpia natura ens obsèquia. Suposo que amb el tema dels colors entren en joc diversos factors, sobretot a nivell estacional, ja que personalment crec que a les postes de sol d'hivern son mes interessants, pero a vegades, a l'estiu es poden trobar postes bastant curioses. Altres factors que fan que els colors siguin diferents durant la mateixa estació pot ser la contaminació atmosfèrica, el nivell de nuvolositat.....Tanmateix, durant la mateixa posta de sol, els colors poden variar completament, sobretot quan ja no es veu el sol, i pensem que ja podem guardar la càmera i marxar.

Vull concretar que les 4 fotos son de la mateixa sesió fotogràfica. La primera tirada amb l'angular i les següents amb el teleobjectiu.

Trobo també molt interessant fotografiar la sortida del sol, a la nostra latitud ho podem fer a prop del mar.