Normes del bloc i del Coneixes Granollers?

Amb aquestes normes bàsiques, es pretén aconseguir un bloc més dinàmic sobre el nostre treball fotogràfic. S’anima a tots els associats a visitar el bloc, publicar imatges i debatre sobre fotografia, fent del blog una eina de comunicació i difusió de l'Associació.


1.       L'ús d'aquest bloc és exclusivament fotogràfic, ja sigui relacionat amb activitats pròpies de l'Associació (imatges, tècnica, notícies, ... ..), així com les pròpies dels associats, sempre que el seu contingut sigui fotogràfic.

2.      No s'admeten imatges personals (familiars, batejos, aniversaris, ... ... ..), ni qualsevol altra que no estigui directament relacionada amb l'Associació Fotogràfica.

3.      No s'admetran imatges ofensives, o que atemptin contra la dignitat de les persones (pornografia, nus, violència , ....).

4.      No es publicaran imatges de les que no en siguem els autors, o tinguem els drets sobre elles.

5.      Es podrà publicar una imatge per persona i dia. D'aquesta manera es pretén dinamitzar el bloc i que participi el major nombre de persones. En aquest sentit, si es volen publicar diverses imatges al mateix temps, hi ha diverses possibilitats (per exemple fer un muntatge en una sola imatge, díptics, tríptics,...).

6.      S'intentarà, en la mesura del possible que les imatges siguin de treballs actuals (temes que treballem a l'associació, projectes personals, experimentals,... ).

7.      A causa del volum en augment de l'arxiu fotogràfic del blog, s'hauran d'etiquetar totes les fotografies. Pel correcte etiquetatge de les imatges s'han creat les següents etiquetes:


           -   ETIQUETES ESTÀNDARD: Macro, paisatge, retrat, blanc i negre, bodegó, urbana, abstracta, arquitectura, nocturna, estudi, comercial, natura, fauna, flora, vehicles, màquines, esport, social, experimental.


        - ETIQUETES ESPECÍFIQUES (Tema, sortides, treballs, ... ..): Lletres, somriures, moviment, tèrmica, contrallum, sopar, reunió, parelles de coses...


        - ETIQUETES DE LOCALITZACIÓ (ciutats on s'han realitzat les fotos, si és rellevant, ....): Granollers, Barcelona, Reus, Badalona, Mar, Muntanya, .


        Si es necessita alguna etiqueta nova es demanarà mitjançant un correu electrònic dirigit a l'associació, i posteriorment es valorarà la incorporació o no.


        L'etiqueta AFJO no la utilitzeu, ja que aquesta la deixarem reservada pels comunicats i informació de l’Associació.

8.      No es permetran comentaris grollers, i que humiliïn o degradin la integritat de qualsevol membre de l'Associació.

9.      Es convenient que entre tots en fem un bon ús del mateix, procurant en tot moment seguir les normes bàsiques que s'han enumerat anteriorment .

                                                      ----------------------------

Bases del concurs Coneixes Granollers publicades el 30 de gener de 2011

Extretes de la primera endevinalla que es va publicar, i que la podeu consultar clicant aquí

Coneixes la teva ciutat?
Durant l'assemblea d'aquesta tarda, hem pensat que podria estar bé una iniciativa per conèixer millor la nostra ciutat.
I si juguem a conèixer la nostra ciutat? Aquest podria ser el títol del joc. Consistiria en que un soci posa una foto d'un punt de la ciutat, i el primer que ho endevini a l'apartat Comentarios, serà qui tindrà l'honor durant una setmana de pujar la següent foto. Aquest tindrà la següent setmana per fer el mateix. Finalment si no en posa cap, torna el torn al primer per a posar-ne una de nova ... Seria interessant afegir qui, quan, on, o perquè hi ha aquella "cosa" i ampliaríem el nostre nivell de coneixement de la ciutat. Perquè qui conèix, estima!
Crec que seria una idea que fins i tot la nostra regidora de cultura estaria contenta si això funcionés.


Estem elaborant una nova proposta de bases per a evitar que per alguna causa pugui quedar aturat aquest concurs.