31 de desembre, 2008

Posta de Sol i d'any




El que m'agradi aquesta foto depèn de mi. Jo puc escollir entre veure-la observant els defectes o puc mirar les coses que em semblen boniques.


Mirem les coses pel costat positiu perquè de totes maneres no seran millors si només veiem la part dolenta.


L'any 2009 serà millor si jo decideixo veure-ho així.


jg



5 comentaris:

Marta ha dit...

FELIÇ ANY NOU JESÚS !!!!

La foto és molt bonica, les postes de sol m´encanten i no hi buscaria defectes, ja que el més important per a mi és el missatge que transmet.

També m´agraden i estic totalment d´acord amb els teus comentaris.

fins aviat.

Consol ha dit...

M'agrada, Jesús, i molt bon any!

Juanjo ha dit...

Jo en canvi prefereixo veure les coses bones i les coses dolentes, d'aquesta manera se que existeix la llum degut a l'ombra que desprenen els objectes: son tal para cual i no poden coexistir per separat. En definitiva, Yin i Yang en estat pur.

Que tinguis un bon any, Jesus, i felicitats per la posta de sol.

Juanjo

Juanjo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Marta ha dit...

No és que vulgui fer un debat sobre el tema però vull dir el següent:

No estic pas en desacord amb el que dius Juanjo, evidentment que cal distingir les coses bones i les no tan bones i que l´ombra no existiria sense la llum, ni la llum sense la foscor. Però de vegades, segons siguin les coses i els moments i les persones, cal tenir visions especials i sobretot sempre positives si és possible, deixant enrera les negatives. Aquest crec que és una mica el missatge al que nosaltres ens referim. Per tant, una cosa no treu l´altre, al meu entendre.