27 de febrer, 2011

Conèixes Granollers?

O millor dit, conèixes els arbres de Granollers? Vinga, que la ubicació es molt fàcil.

20 comentaris:

Consol ha dit...

Tant sols tenim una setmana per saber a on és?

Unknown ha dit...

Doncs res, haurem de començar a dir llocs perque Juanjo tela marinera... la foto molt maca però "l'estruje" de cervell que porto tela... allí va.. crec que es al carrer camp de les moreres... la part esquerra de les piscines municipals... :-S

Juanjo ha dit...

Martina, una segona oportunitat, vinga, que es fàcil.

Jesús jg ha dit...

Juanjo, jo diria que es troba a la terrassa de casa teva. Ho he pensat molt i no em queda un altre lloc.
Juanjo, tas pasao!

Juanjo ha dit...

Vingaaaaa, una pista: Les instalacions de darrera l'arbre son municipals, on aquest cap de setmana ha tingut lloc una trobada multitudinària. Está chupao.

Unknown ha dit...

Biblioteca Roca Umbert?? La troca?? Ho dius per lo dels xics??

Marta ha dit...

Aquest entrecreuat de color blau té pinta de ser alguna tanca...

Juanjo ha dit...

Martina, correcte per els Xics, però no per la ubicació. Pensa que van jugar a futbol, entre d'altres activitats.

Unknown ha dit...

No puc més... elegeix el que vulguis... el parquet?? Hi ha 7 ubicacions possibles més... (visca el copy&paste, visca google!!) Que vau anar tots junts i és un complot?? Ningú es mulla??? Vinga va... Raro, raro que la Consol i el Jesús no han dit la seva...

El cap de setmana 26 i 27 de febrer Granollers acull el desè Torneig de Futbol casteller que reuneix 32 colles castelleres i un miler de castellers. Els Xics de Granollers que enguany celebren 20 anys han estat escollits per ser els organitzadors d'aquest Torneig i iniciar amb aquesta activitat els actes de celebració dels 20 anys de la colla castellera de la ciutat. Per tant, al marge de fer castells les colles, organitzades en equips de futbol, disputaran partits a diferents equipaments municipals i a les pistes dels centres educatius de la ciutat. La final es podrà veure el diumenge 27 de febrer a les 13.45 h al Pavelló Municipal d'Esports, el Parquet.

Durant el cap de setmana s’utilitzaran simultàniament set pistes esportives, les de les escoles Salvador Llobet, Salvador Espriu, Ferrer i Guàrdia, Joan Solans, IES Antoni Cumella i Carles Vallbona i l’Escola Municipal del Treball.

Salut!

Consol ha dit...

Ho sento, no puc participar. Us dono una pista: el grafit que he posat avui es troba en un dels llocs on van fer el torneig els Xics. Aquest edifici es veu, molt difuminat, en la fotografia.

Unknown ha dit...

encara que també poden ser les pistes d'atletisme... gggrrrr....

Jesús jg ha dit...

Martina, jo ja he dit la meva. No hi ha res de raro, raro. A més jo no entenc ni sé interpretar la pintura abstracta, que per a mi la foto és molt així.

Unknown ha dit...

Vale Jesús, compro.... crec que jo tampoc sé interpretar-ho ... sé que hi ha un edifici al darrera de color marró i per a mi són unes finestres prou grans, però pot ser haig de deixar de centrar-me en això i obrir la ment... ostres com es nota que arribo del ioga...:-P Juanjoooo més pisteeees... però continuo dient que la foto és molt maca... les flor espectaculars i el desenfoc extraordinari...vaya...a la linia del Juanjo... Hi haurà un dia que ens expliquis com ho fas i com ho edites??? :-P

Jesús jg ha dit...

Martina, tots aquests elogis a la foto del Juanjo crec que són per a què et doni una pista. Amb el ioga la teva ment s'obrirà.
Jo crec que la finestra no és tan gran, la veig estreta i alta.

Juroom ha dit...

el EMT per la part de la caixa jeje

Juanjo ha dit...

Consol, gràcies per l'ajuda, fins ara no m'he pogut conctar.

Martina, et toca penjar una foto: l'arbre està situat al costat de la façana de L'EMT. Enhorabona per la dedicació! que has posat!!

I gràcies a tots per la vostra paciència, reconec que la foto no era del tot aclaridora, la propera, ho serà.

Unknown ha dit...

Osssstressss.. no tinc gaire mèrit, eh? No ho acabo de veure que sigui l'EMI... quina poca imaginació!!!!

Juanjo ha dit...

Es la façana que dona al carrer Joan Camps

Juanjo ha dit...

Aprofito per dir-vos que aneu a veure els arbres, encara tindran flors uns dies més, i val la pena, no n'hi han gaires d'aquests a Granollers.

Consol ha dit...

Reconec la meva ignorància, algú em pot dir de quin arbre es tracta?