21 de febrer, 2011

Ho coneixeu?


Per al curset de fotografia urbana he fotografiat això. Crec que també pot servir per intentar conèixer Granollers. És un lloc públic. Espero que no sigui massa difícil.

18 comentaris:

Juanjo ha dit...

Es el Palau d'Esports?

Cesc ha dit...

Juanjo recapacita la teva resposta.

Frederic ha dit...

La pista d'atletisme ??

Juanjo ha dit...

El Circuit de Catalunya!!!!

Cesc ha dit...

Algú de vosaltres va ben encaminat. Jo també en moltes ocasions canvio el nom. Dieu-me primmirat però...

Juanjo ha dit...

Ara si que ja estic perdut, el pavelló del Tub? Potser?

Frederic ha dit...

Es el pabelló de vell de handbol.

Cesc ha dit...

Ho sento encara no li heu donat el nom correcte. Algú de vosaltres segueix anant ben encaminat. És questió de no confondre el nom.

Frederic ha dit...

També conegut com el parquet

Juanjo ha dit...

El Pavelló d'Esports?

Frederic ha dit...

El nom oficial es Pavelló municipal d'esports

Cesc ha dit...

Correcte, és el pavelló "vell" de l'handbol, crec que en Juanjo ho volia dir. Hi ha una certa confusió entre el Palau d'Esports, també anomenat Palau Olímpic i aquest que és el Pavelló d'Esports o El Parquet.
Ja m'ho aclarireu. Per això li he respòs a en Juanjo que recapacités, ja que jo moltes vegades li dic Palau d'Esports al que realment s'anomena Pavelló d'Esports. Si ens atenem a qui ha donat la resposta que no cap dubte del lloc crec que és en Frederic.

Cesc ha dit...

Frederic endavant!

Frederic ha dit...

Juanjo crec que et toca a tú possar l'imatge, avui ja n'he penjat una !!!

Juanjo ha dit...

Frederic, gràcies per l'oferiment, però el nom oficlal l'has encertat tú, endevant!!!

Jesús jg ha dit...

Cesc, ja sabia que la teva foto seria del Pavelló Municipal d'Esports o dels voltans. Recorda que et vaig veure amb la càmera encara fumejant i la cara de sorpresa ("m'han descobert!"), a prop del Palau. Pensava que posaries el bust de'n Companys que està al devant. Bona foto!!!

Cesc ha dit...

Estic passant "penes" per fer fotografies que hem de portar al curset de fotografia urbana. Com ja us he comentat varies vegades no tinc el sentit que teniu molts de vosaltres de la visió artística de la imatge. Vaig anar a 2 llocs a veure si les muses se m'apareixien i un d'ells era el Pavelló d'Esports. Sense la menor intenció de publicar la foto a la secció conèixer Granollers, però la vaig aprofitar ja que ho vaig encertar...

Unknown ha dit...

Cesc... després de l'esforç i no tenim curs :-S !!!
Veig que el Parquet no és un gran lloc per fotografiar per aquest concurset.... sempre ens pillen a qui anem a fotografiar allà!!! jajjaa....