19 de maig, 2008

Paisatge Industrial









2 comentaris:

Marta ha dit...

Molt bé Montse !!

En primer lloc, no saps les ganes que tenia que algú més pengés fotos de color en aquest blog. Això comença a donar alegria. Sóc amiga del color, suposo que forma part del meu caràcter, i quan veig fotos en blanc i negre em donen sensació de tristesa.., no hi puc fer més.

Respecto i valoro la foto en blanc i negre, i també que els hi agradi a alguns companys, però penso que la vida.. és en color !

Després de les meves filosofies.., anirem a la part
TÈCNICA !

Montse, les tres fotos que has penjat tenen una mateixa característica, un comú denominador que m´agrada molt i et diré de què es tracte.

El paisatge industrial, és un paisatge en general "àrid", poc agradable als nostres ulls i possiblement a certes sensibitats. Però tu, "FAS QUE NO SIGUI ÀRID " ! A cada foto hi has donat un toc sensible o poètic, posant-hi elements que ho contraresten:

-Foto 1: "la palmera" que acompanya una torre simple i freda. És un contrallum amb un encant especial gràcies a aquesta palmera, i també de la manera que l´has enquadrat acompanyant la torre. Enhorabona!

-Foto 2: "les espigues i la posta de sol". D´un element industrial fred i sense gràcia, n´has fet una foto poètica.

-Foto 3: "els arbres i el verd tan viu", li donen al paisatge industrial, un toc "viu i de color". Trenquen l´aridesa del tema.

Et felicito de veritat Montse !

Marta

agus ha dit...

Me gusta mucho el contraluz de la
2ª foto.
Saludos