26 de desembre, 2009

Tutorial Photoshop: Pincell amb signatura

Hola a tots, vull explicar com crear un pinzell amb Photoshop amb la nostra signatura. Us posaré un vídeo amb tots els passos. Si feu click en el vídeo el podreu veure directament a youtube, amb un tamany més gran.



- Com podeu observar primer obro un document nou en blanc, normalment utilitzo un tamany estàndard (A4), amb el fons en blanc i a 8 bits de profunditat.

- Al seleccionar la eina text (T) heu també de seleccionar el color de la lletra i la tipologia, jo per defecte el tinc en color negre i la tipologia Century Gotic.

- Al escriure la signatura, el símbol de copyright s'afegeix pulsant la tecla ALT + C (en mac), en Windows crec que és la tecla ALT + 0169. Ja m'ho confirmareu.

- Un cop escrit el nom, podeu observar que s'han d'acoblar les capes i seleccionar el nom amb l'eina Selecció. A continuació s'estableix aquesta sel.lecció com a nou pinzell, i el document es pot tancar sense necessitar de guardar-lo.

A partir d'aquí ja tenim un nou pinzell format amb la nostra signatura, i el podem aplicar tantes vegades com volguem, variant el tamany, l'opacitat....Al final del vídeo podeu veure varies opcions de col·locació de la signatura.

Espero us sigui útil.

6 comentaris:

agus ha dit...

No consigo que me salga el simbolo de copy, saludos ya me diras si tienes algun dia libre.

Juanjo ha dit...

Aviam si algú company que tingui windows ho pot averiguar.

Jesús jg ha dit...

Soposo que algú tindrà una millor opció que la meva, però de moment només tinc aquesta.
Anem a Inicio<Programas<Accesorios<Herramientas del Sistema<Mapa de caracteres. Una vegada tenim la finestra oberta, escollim el tipus de Fuente (lletra), seleccionem el símbol del Copyright cliquem en Copiar, anem a Photoshop i CTRL + V (Pegar).
Com és una mica llarg, es pot fer una Acció d'aquests passos i amb un clic tenim col·locat el símbol.
Espero que us vagi bé.

Juanjo ha dit...

Gràcies Jesus, com que només s'ha de posar una vegada la C del copyright, jo trobo adequada la teva opció. Crec que no es necesari una acció.

Jesús jg ha dit...

Una altra opció, més curta, és fer-ho amb la Herramienta Forma personalizada (U). Veurem a dalt unes icones d'un rectangle, elipse, ... i l'últim de forma irregular. El seleccionem i a la dreta en Forma escollim el símbol que volem i només cal arrossegar el ratolí per fer-ho on volguem i al lloc que volguem.

Adolf Belio ha dit...

Molt agraït, el coneixement ens farà lliures....