27 de novembre, 2010

Projecte final - GRUP C

Desenllaç inesperat d'un assassinat !!!

Components del grup: Jesús Gomez, Marta Buil, Montserrat Mas, Marga Abad, Montse Traveria

12 comentaris:

rafa fernandez ha dit...

Sense dubte, l'assassinat més cómic que s'ha vist mai.
Bona feina.....

Unknown ha dit...

Gran exemple de "jo me lo guis, jo me lo com"(3x1, ni el Carrefour dona aquestes ofertes :-P)... Felicitats per la performance, per la història i a l'actriu!!!!

Juanjo ha dit...

Tenen molta raó quan diuen que la Fanta es dolenta per la salut. Un tríptic divertit, i si us ho heu passat bé, perfecte!!!.

Marta ha dit...

M´estic partint de riure !!!!! Us asseguro que m´acaba d´agafar un atac de riure !!
Primer m´he mirat, a tota pantalla, el treball que hem fet el nostre grup i ja em partia de riure només de mirar-lo ! I després quan he llegit els vostres comentaris, ja no podia parar !
Com diu el Rafa, "és l´assassinat més còmic que s´ha vist mai" !
La veritat és que ens ho hem passat "pipa", ens hem divertit molt i alhora hem après "un montón" !
Hem tingut una actriu de primera categoria, la MARGA, la direcció escènica de la MONTSERRAT excel.lent ! I la coordinadora i "dissenyadora del projecte".., la MONTSE, no en parlem, EXTRA !!
He tingut sort de tenir tan bons companys d´equip, m´he divertit i he après.
Gràcies a tots !

Montse T ha dit...

Realment una tarda molt i molt divertida !!
Ens ho hem passat d'allò mes be en cada una de les fases:
dissenyant l'assassinat, preparant a la model amb els estris i vestuari, fent les fotos i sobre tot amb el muntatge en Photoshop .... jejeje
Ens em trobat davant l'ordinador amb el photoshop i sense massa idea del que haviem de fer, però amb l'iniciativa d'en Jesús ens hi em possat i ho em aconseguit. Crec que tots n'em après una mica !!
Felicitats a tot l'equip.

Marta ha dit...

Si, Montse, amb el muntatge del Photoshop podem fer... jejeje, perque....TELA MARINERA !!!!! Una mica més i a tu se´t queden els ditets "quadriculats"

Jesús jg ha dit...

Aquest montatge ha aconseguit uns quants Óscars: ala direcció, al millor guió original, millor actriu principal i ... secundària, millor vestuari, millor banda sonora (encara que no se senti). No hi ha dubte, ho dic jo que sóc imparcial i neutral.

Consol ha dit...

Es nota que en el grup C hi ha persones que dominen les arts escèniques, plàstiques i les noves tecnologies. Molt meritós.

Francesc ha dit...

Aquet assaïnat si agües estat en b&n, recorda molt a principis del cinema mut per lo còmic quès, perquè el final no saps qui es la víctima o el acaci.

Marta ha dit...

Sobretot "imparcial i neutral" Jesús ! Molt bona. Tu i jo érem els "càmares"; tu amb un trípode ferm i consistent, com Déu mana, i jo amb un trípode com un "fideuet" !
Sort de les teves fotos per a fer el muntatge, doncs les meves amb la poca consistència del " trípode fideuet", varen sortir mogudes. Per això som un equip !! Un PREMI també pel Jesús, per les seves fotos i per l´ajut en el muntatge !

Juanjo ha dit...

Jo, a partir d'ara, cada vegada que vegi una ampolla de Fanta me la miraré amb uns altres ulls.

Marta ha dit...

Molt bona Juanjo ! fins i tot jo també....Una ampolla de Fanta és realment perillosa....