29 de maig, 2011

Crònica de la primera sortida A.F. en Autocar !!!!

L´Associació Fotogràfica Jaume Oller de Granollers, vol agrair a tots els socis haver posat la confiança en nosaltres, i com que tenim la sort de ser molts en aquests moments, hem pogut INAUGURAR LA PRIMERA SORTIDA EN AUTOCAR !!
Tot un luxe !

Ahir, vam fer la sortida a la bonica població de BESALÚ amb interès cultural i fotogràfic. Va ser una sortida de tarda-nit-sopar. Una visita guiada, temps lliure, visita al Museu de la Miniatura (preciós), sopar en un restaurant i...emocions durant el partit de Wembley entre el Barça i el Manchester ! I...Visca el Barça, va guanyar la Champions !!
Va ser un sortida complerta i molt agradable. Vam disfrutar una mica de tot.

Aquí us poso unes imatges per il.lustrar el que us acabo d´explicar.
Gràcies a tots i fins la propera !!














3 comentaris:

Francesc ha dit...

Moltes gracies Marta, mol bona crònica magnifiques fotos i un bon reportatge, felicitats ens u vam pesa molt ve em ganes de repetí, las meves felicitacions també els organitzadors que censa ells no agües estat possible..

Marta ha dit...

Ara em falta enviar-vos les fotos de l´ambientillo a tots, ja les tinc preparades, però entre la vista que encara no està prou fina i que els mails fa dos dies que no sé què passa que costen molt de què surti.....
Quan ho pugui fer us les envio i així tindreu un bon record d´aquest dia.

Cesc ha dit...

Moltes gràcies Marta, ara a pensar en la propera.