24 de febrer, 2012

Flor

9 comentaris:

Cesc ha dit...

Tomàs m'agraden molt aquests primerissims plans que fas. Intueixo que la càmera petita està donant-li molta guerra a la gran.

Cesc ha dit...

Analitzant la fotografia, creia que era feta amb la Lumix, per això el comentari anterior, però analitzant les dades Exif, veig que no hi ha dades i que la numeració no segueix el mateix patró que l'altra dels bolets. Aquesta deu de ser feta amb la gran.

Anònim ha dit...

Bona !!!

Jesús jg ha dit...

Tomás,quines fotos!!! És la càmera o s'ha de saber per fer aquestes coses?

Adolf Belio ha dit...

Càmera, técnica i per sobre de tot un bon fotògraf...felicitats!

Tomàs ha dit...

Efectivament Cesc,aquesta ès feta amb la D90 amb objectiu tokina 100 macro + tub d'extensió de 36mm, dons aquestas flors no fan mes de 7mm,son d'un archiu de l'any passat, de totes maneres amb la Lumix s'aconsegueix resultats molt interessants.

Francesc ha dit...

Molt bona foto me agrada

Juanjo ha dit...

Hola Tomàs, molt bona aproximació, aquest 100mm de Tokina està molt bé. Un parell de puntalitzacions:

- la composició está molt encertada, i el punt d'enfoc també; tenir clar aquests punts quan observes a través d'un objectiu macro, es difícil, i tú ho tens molt clar, felicitats.Normalment els objectius macro ens enlluernen, ja que obtenim imatges diferents a el que es habitual, i podem caure en l'error de pensar que la composició no és important, i es totalment al revés.

- Personalment hauria aclarit una mica més el fons, però reconec que amb post-processament és complicat, tot i així veig que has processat les flors, i han quedat uns "halos" al voltant que seria millor atenuar, perquè la foto sigui més natural.

Ara començen a florir els ametllers, pruners....espero veure més fotos com aquesta!!.

Tomàs ha dit...

Hola Juanjo,moltes gracies per les teves puntualitzacion,respecte al post-processat nomes hi ha una mascara d'enfoc,ja que jo amb aquests temes estec molt vert ancara,espero poder fer mes macros,dons m'agrada molt i m'ho passo molt bé.

Agrair tambe a tots els compayns per els comentaris.