20 de juliol, 2012

XIV Ral·li Granollers es Revela - Entrega de Premis

Ahir va tenir lloc el veredicte del XIV Ral·li fotogràfic "Granollers es Revela", us adjunto 3 fotos de l'event: De dalt a baix 1- Parlaments 2- Foto premiats, on podeu veure al Jordi Saavedra i en Jesús (va recollir el premi d'en Frederic en el seu nom) 3- Foto de grup dels assistents a l'entrega del premi Felicitats a tots els guanyadors, i en especial a en Jordi i en Frederic.

6 comentaris:

Jordi Saavedra ha dit...

Moltes gràcies per la felicitació.

La veritat és que portava una bona temporada amb la fotografia molt aparcada, des del naixement del meu peque he tingut molt poc temps de sortir a fer fotos i ja tenia ganes que arribés el Ral.li per disfrutar una estona d'aquesta afició.

Per mí ha suposat una injecció d'ànims aquest premi. Llàstima que no vaig poder quedar-me a xerrar amb vossaltres ni a fer el pica-pica i foto de grup... després de recollir el premi, vam haver de marxar doncs el peque no perdona el sopar ;-)

Una abraçada a tots.
Jordi.

Jordi Saavedra ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi Saavedra ha dit...

Per cert, Juanjo, et volia demanar un favor, i es si em podries enviar per correu la foto de grup dels premiats, a tamany més gran, please!
Moltes gràcies.

Tomàs ha dit...

Enhorabona a tots dos.

Marta ha dit...

Enhorabona !!! Lamento no haver vingut al Lliurament de Premis, és el primer any que he faltat tot i havent participat en el Ral.ly tots els anys des del primer.

Confesso amb tota sinceritat que em vaig despistar per complert !!!! Sento de veritat no haver assistit.
Ültimament he hagut d´estar per masses coses i ara començo a normalitzar la meva vida.

Una abraçada !

Jesús jg ha dit...

Felicitats a tots els que surten a la foto i als premiats que no han sortit, però que han guanyat el segon premi més important.