29 d’octubre, 2012

A la Revista del Vallès

Per si hi ha algú/na que no ha vist la notícia a la RdV la poso al blog. El que no sabem és l'autor/a de la fotografia. Molt "guapos" tots/es. Quina representativitat! Gràcies per venir, autoritats!

10 comentaris:

Marta ha dit...

Jo sóc l´aurtora de la fotografia, però no en sabia res de la notícia. M´ho va comentar el Jesús fa poc que havia sortit una notícia al Vallés.
La fotografia estava signada però veig que ha tallat la meva signatura.

Marta ha dit...

Per altre part, qui ha fet l´article RdV ( no sé qui és ), no posa el motiu real de la nostra trobada....

Marta ha dit...

Si utilitzaven una foto meva, havien de deixar la meva signatura, fer constar el meu nom.
Un article molt poc "agraciat" en conjunt.

Cesc ha dit...

Està bé que es faci ressò de qualsevol activitat que es faci a la ciutat però seria d'agrair que s'informessin una mica més. El que considero molt desafortunat és que hagin tallat l'autoria de la foto.
No crec que ningú s'hagués negat a que utilitzessin una fotografia seva per a il·lustrar un acte de l'associació. Estic amb tu Marta.

Juanjo ha dit...

Quan vaig veure l'article vaig pensar el mateix. No sabem de qui es la foto i la noticia no diu res dels 10 anys.

Francesc ha dit...

Estic em tu Marta, no els i costava res avé deixat el teu nom i comenta el acta, fa dos anys vaig fe unes fotos el Jaume Rodri. el seu taller de Cardedeu talla una pedra per Arenys de Munt , i el 9nou li va demana permís per publicar-ne una, em la condició que posaven el meu nom a la foto i agüi u van fe.

Tomàs ha dit...

De la Revista del Valles no m'estranya res.

Rodoli inclos.

Cesc ha dit...

Bonic rodolí Tomàs!. Els periòdics/revistes seriosos també es poden equivocar, però solen subsanar-ho amb la Fe d'errors. A veure què fan.

Marta ha dit...

Atino que Rdv, deu voler dir Revista del Vallès, o sigui que no es mulla ningú en concret...

Potser trucaré a un bon amic que hi tinc confiança i escriu de vegades al Vallès, a veure que en pensa de tot això i si es pot fer alguna cosa perquè rectifiquin l´article, doncs no s´han enterat de què va la pel.licula, i no em sembla bé.

Marta ha dit...

Ja he parlat amb la persona de la Redacció del Vallès que va escriure l´article i va agafar la meva fotografia del Facebook.

Hem quedat que farà una rectificació del seu article en una altra Revista Vallès, a tres nivells: contingut/objectiu del sopar, el nom correcte de l´Associació ( no Grup de fotografia)i la autoria de la meva fotografia. N´ha près nota de tot.

Confiem que ara sigui el més correcte possible.